Spachtelen en stucen

Spachtelen en stucen geeft ons altijd een enorme voldoening. We zijn dan namelijk veel eerder betrokken bij het renoveren van een kamer of een heel huis. Zo zien we van begin tot eind het resultaat van ons werk.

Verschil tussen spachtelen en stucen

Het verschil tussen spachtelen en stucen zit hem in het materiaal. Spachtel materiaal, ook wel spachtelputz in schildersjargon, bevat kleine korreltjes variërend van 0,5 mm tot 3 mm. Dit geeft een beetje structuur. Bij gewoon stucen daarentegen, gebruiken we materiaal die zorgt voor een gladde afwerking.

Decoratief stucen

Wilt u een speciale decoratieve structuur? Schilder Leo van Oort is gespecialiseerd in decoratief stucen. U kunt bij ons kiezen uit vele verschillende structuren. Graag denken wij met u mee over de verschillende mogelijkheden.

Scheuren wegwerken en voorkomen

Spachtelen en stucen zijn perfecte middelen om scheuren weg te werken en te voorkomen. Zwakke plekken krijgen van ons namelijk een speciale voorbewerking. Op een scheur plakken we gaasband waar we vervolgens met gips overheen gaan. Dit wordt vervolgens in zijn geheel mee gestuct.

Vraag snel een offerte aan

Wilt u binnen twee werkdagen inzicht in de kosten? Vraag dan direct een offerte aan. U kunt ook even bellen naar 06 54 907 886.