Renovatiewerkzaamheden

De droom van elke schilder is mooie renovatiewerkzaamheden uitvoeren. Van begin tot het eind betrokken zijn bij een project en prachtige kwaliteit leveren. Gelukkig hebben wij al veel uitdagende renovatiewerken uit mogen voeren.

Uitgebreide inventarisatie

Bij renovatiewerken is de inventarisatie van essentieel belang. U wilt namelijk niet voor verassingen komen te staan. Om meerwerk zoveel mogelijk te voorkomen, steken wij veel tijd in het inspecteren van het huis. Zo kunnen we een sluitende offerte maken.

Top kwaliteit renovatiewerkzaamheden

Wij leveren werk waar we trots op kunnen zijn. Zelfs nu nog, na ruim 20 jaar ervaring, voelen wij ons trots wanneer we langs een pand rijden die we professioneel hebben gerenoveerd. Dit kan alleen wanneer we top kwaliteit renovatiewerk opleveren. Wij besparen dus niet op materialen, vaklui of uren. Een huis renoveren gebeurd maar één keer in de tientallen jaren, en moet dus goed.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u inzicht in de kosten? Vraag dan direct een offerte aan en wij komen bij u langs. Om een afspraak te maken kunt u ook bellen naar 06 54 907 886.