Buiten schilderwerkzaamheden

Buiten schilderwerkzaamheden zijn vaak het belangrijkste voor de staat van uw pand. Wanneer u dit laat versloffen, is de kans groot dat er houtrot, lekkage van de ruiten en tochtvorming ontstaat. Deze problemen kunnen een groot kostenplaatje met zich meebrengen.

Buiten schilderwerkzaamheden van Leo van Oort

Wij kunnen u met alle werkzaamheden van dienst zijn. Een kozijntje schilderen of de complete buitenkant renoveren; wij kunnen dit snel en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren. Ook hebben we ervaring met het repareren van houtwerk (ReparCare gecertificeerd), muren en zetten van alle soorten beglazing. Dus niet alleen een likje verf maar een compleet nieuw aangezicht.

Netwerk van professionele schilders

Grotere projecten met een strakke deadline zijn bij ons geen probleem. Wij hebben een uitgebreid netwerk van schilders waar wij al jaren mee samenwerken. De contacten gaan zelfs terug tot de middelbare school. Zo kunnen we snel schakelen en direct een team samenstellen.

Periodiek onderhoud

Lekkages en houtrot voorkomen? Wij kunnen u een onderhoudscontract aanbieden. U reserveert vooraf tegen een voordelig tarief het jaarlijkse onderhoud.

Reiniging van gevels

Ziet uw gevel er niet uit? Dankzij zure regen en mosvorming worden gevels erg vies. Wij kunnen dit verhelpen middels professionele hogedrukreinigers. Tevens impregneren we de gevel voor u waardoor vuilvorming in de toekomst zal voorkomen.

Een offerte aanvragen

U kunt gemakkelijk via de website een offerte aanvragen of direct bellen naar 06 54 907 886. U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte voor de buiten schilderwerkzaamheden.